Telefon: 40 733 051 673
Str. Villeneuve D’ascq 22 Ticleni, Gorj Vezi pe harta
 

Sărbătoreşte româneşte la Hotel Sara!

Ziua Sf. Andrei şi Ziua Naţională a României, motiv de petrecere la Hotel Sara. Te invităm să sărbătoreşti alături de noi cu produse tradiţionale. La noi găseşti locul perfect să te relaxezi în mini vacanţă. Ai la dispoziţie centrul SPA cu piscină interioară încălzită, saună uscată şi saună Hammam. Asigurăm şi masaj profesional( contra cost), sala fitness şi jocuri biliard, cărţi, şah, iar pe toată perioada şederii la Hotel Sara vei avea parte de servicii all-inclusive.

BONUS: Oaspeţii care se cazează încă de miercuri, plătesc 100 de lei în plus, de familie, şi beneficiază de cazare, cină şi mic dejun*

*MIERCURI, 29 noiembrie:
-cină: aperitiv ţărănesc, raţă pe varză şi mix grill, cartofi ţărăneşti la tavă, murături asortate, băuturi: apă minerală, apă plată, sifon, băuturi răcoritoare, vin alb şi roşu(la dozator), bere, vişinată, afinată.

OFERTĂ :

JOI, 30 NOIEMBRIE

MIC DEJUN*( cazaţi de miercuri) 08,00- 10,00: bufet suedez diversificat, cafea, ceai, lapte, suc.

PRÂNZ: 13,00- 14,00

– supă de pasăre cu găluşte şi ciorbă de burtă cu smântână şi ardei iute
– pilaf cu friptură din pasăre de curte la tavă, tocăniţă cu carne de văcuţă şi mămăliguţă
– băuturi: apă minerală, apă plată, sifon, băuturi răcoritoare, vin alb şi roşu(la dozator), bere, vişinată, afinată.

CINĂ cu specific pescăresc: 19,00- 21,00
– peşte de apă dulce preparat la grătar, prăjit şi pane
– spaghete de legume
– la cerere: fripturi diversificate preparate la grătar
– băuturi: apă minerală, apă plată, sifon, băuturi răcoritoare, vin alb şi roşu(la dozator), bere, vişinată, afinată.
– Diverse sortimente de îngheţată

VINERI, 1 decembrie :

MIC DEJUN: 08,00- 10,00: bufet suedez diversificat, cafea, ceai, lapte, suc

PRÂNZ: 13,00-14,00 – se serveşte în restaurant
– ciorbă de legume
– ciorbă de perişoare

BARBEQUE:
– ora 14,00- tăierea porcului: şoric copt, pomana porcului, la cerere- fripturi la grătar, pâine de casă, turtă coaptă la cuptor de lemne, varză călită, fasole la ceaun, vin şi ţuică fiartă
– muzică populară

CINĂ: 19,00- 21,00
– cartofi la tavă cu friptură de porc
– pui la rotisor
– bături all- inclusive
– tort

SÂMBĂTĂ, 2 decembrie:

MIC DEJUN: 08,00- 10,00: bufet suedez diversificat, cafea, ceai, lapte, suc

PRÂNZ: 13,00- 14,00 – ( servit la restaurant)
– ciorbă de porc
– ciorbă de pasăre de curte

14,00 -BARBEQUE:
– tocan de ied la ceaun
– pâine la cuptor
– mămăligă cu brânză şi smântână, unt
– vin fiert şi ţuică fiartă

CINĂ: 19,00- 21,00
– sarmale din carne proaspătă de porc
– răcituri
– coaste de porc la tavă cu cartofi parizieni, muraturi
– prăjituri de casă
– băuturi all-inclusive

DUMINICĂ, 3 decembrie

MIC DEJUN: 08,00- 10,00: bufet suedez diversificat, cafea, ceai, lapte, suc

PREŢ: PACHET ( JOI, 30 noiembrie 2017, cu intrare la prânz- duminică, 3 decembrie 2017, ieşire după mic dejun)

950 de lei / persoană
Rezervările se fac în limita locurilor disponibile până la data de 29 noiembrie 2017. Se va achita avans de 30% din valoarea pachetului pentru confirmarea rezervării.
Copii pana la 5 ani – GRATIS (se prezinta certificatul de nastere)
• Copii de la 5 la 14 ani achită 200 de lei (se prezinta certificatul de nastere)
• Copii peste 15- 18 ani achita 350 de lei (se prezinta certificatul de nastere)
Pentru confirmarea rezervarii se achita 30% din valoarea pachetului. Se pot face rezervari, pana la data de 20.12.2017, in limita locurilor disponibile, iar diferenta se va achita la sosire.
Ne gasiti și pe www.sarahotel.ro

Rezervări la 0733051673 sau baileticleni@yahoo.com